[ X ]
[ X ]
[ X ]
Dumitru Ciubașenco: „Dacă votați pentru mine, votați pentru Renato Usatîi”
14 Octombrie

„Cetățeanul care va vota pentru candidatul la Președinție din partea Partidul Nostru, Dumitru Ciubașenco, practic, oferă votul său lui Renato Usatîi”. Declarația a fost făcută de Dumitru Ciubașenco în cadrul unei întrevederi la Rezina, unde a prezentat Decretul nr.1 cu privire la dizolvarea Parlamentului, transmite CURENTUL.

„Renato Usatîi a fost înlăturat de la alegeri, practic, de două ori. Prima dată acest lucru s-a întâmplat doi ani în urmă, în noiembrie 2014. Atunci, s-a văzut că Partidul lui Renato Usatîi ar fi câștigat, dar a fost exclus din lista electorală în mod vulgar”, a declarat Ciubașenco.

De asemenea, Dumitru Ciubașenco a menționat că limita de vârstă de 40 de ani pentru candidații la Președinție este încă un mod de a-l scoate pe Usatîi din cursă.

„Ei au făcut asta pentru că se tem de Usatîi. Votând pentru mine, veți vota pentru Usatîi. Am tot suportul lui Renato Usatîi. Noi ocupăm a șasea poziție în buletinul de vot. În partea stângă buletinul este scris numele meu, în partea dreaptă, în pătrat simbolul partidului cu numele lui Usatîi în el. Cine vrea votează pentru Ciubașenco, cine vrea – pentru Usatîi. Rezultatul va fi unul și același”, a spus Dumitru Ciubașenco.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților