[ X ]
[ X ]
[ X ]
Dumitru Alaiba caută un antreprenor: „Spuneți-i vă rog să mă sune…”
8 Mai

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Dumitru Alaiba, este „în căutarea” unui antreprenor cu care a discutat câteva săptămânio în urmă, transmite CURENTUL.

Deputatul a povestit că acesta este un producător local de pahare din hârtie și i-ar fi interesant să afle istoria acestuia, în contextul Legii care interzice pungile, paharele și alte recipiente de plastic de unică folosință.

„Acum am nevoie de un mic ajutor. Cam o săptămână în urmă m-am întâlnit cu un mic antreprenor. S-a întâmplat în regiunea Tracom. Mi-a spus că e producător local de pahare din hârtie.

Din păcate nu am putut lungi vorba atunci (aveam un copil într-o mână și altul pe undeva pe lângă mine), dar i-am dat numărul meu de telefon și l-am rugat să mă sune.

Mi-e interesantă istoria lui, în special prin prisma inițiativei noastre de a interzice pungile, paharele și alte recipiente de plastic de unică folosință. Se prea poate antreprenori ca el să fi avut de beneficiat. Vreau să aflu mai multe.

Iar pentru că suntem un sat mic, pe voi vă rog să mă ajutați să-l găsesc distribuind această postare. Spuneți-i vă rog să mă sune”, a specificat deputatul.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților