[ X ]
[ X ]
[ X ]
Drama Victoriei Lungu – bătută de soț, sarcină întreruptă la termen mare…: „Mereu am ascuns, şi noi mereu ieşeam foarte frumoşi”
9 Septembrie

Interpreta Victoria Lungu a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de un fotbalist, dar până în momentul când a fost lovită, căci au divorţat. În cadrul interviului online „Fără protocol”, artista şi-a deschis sufletul şi a dezvăluit că a fost victima violenţei în familie, dar şi că la un moment dat a fost nevoită să renunţe la copilul său, fiind la termen destul de mare de sarcină, transmite CURENTUL.

Cântăreaţa a dezvăluit că a fost căsătorită cu un fotbalist. „Nu e complicat, e complicat să ai o soţie ca Victoria Lungu. Eram doi lideri în casă, eu eram artistă, tânără, focoasă şi eram admirată de multă lume și evident că un bărbat gelos nu e chiar cel mai potrivit” – spune Victoria.

Ea mai spune că, au fost un cuplu-exemplu, cu toate că a fost înşelată de mai multe ori. „Noi am fost un cuplu foarte frumos, ne-am iubit, eram un exemplu, a durat puțin, pentru că imediat au început unele certuri de la aceea că am fost înșelată. O dată, de două, de trei… eu am tăcut, pentru că aveam o vecină care îmi spunea: „femeia trebuie să închidă ochii, să nu vadă, să nu audă” şi atunci e bine, căsnicia merge, că o să-i treacă lui umblatul ăsta. Și așa am început să conviețuiesc cu el” – a dezvăluit artista.

Victoria, de fostul soţ, a divorţat la 30 de ani. „Eu am mers de 11 ori la divorţ, de fiecare dată ne împăcam, de fiecare dată îmi cumpăra cadou ca să-l iert. Dacă iubești, ierți, de ce să dau un bărbat bun altei femei? Eu l-am părăsit atunci când a început să ridice mâna la mine, să mă lovească. Dar că m-a înşelat – mare treabă. O singură dată l-am prins şi atunci l-am lăsat, acasă la mine, era cu altcineva. Nu vreau să vorbesc urât despre el, pentru că e un om pe care l-am iubit și poate, în sufletul meu, încă îl mai iubesc, e un om care m-a schimbat, m-a învățat multe lucruri. Poate dacă nu era bătăuş din fire şi acum, cred că, eram cu el” – a spus ea.

„3 ani am tolerat violenţa, atâta timp cât ascundeam de părinţii mei, pentru că nu voiam să ştie. Deja când s-a întâmplat asta… m-a lovit către toţi, atunci părinţii mei si-au dat seama că ceva nu este în regulă. Eu mereu am ascuns, şi noi mereu ieşeam foarte frumoşi. Atunci când tu depinzi de soțul tău, eşti dependentă de tot ce-ţi oferă el, tu ajungi să fii nimeni. Când am văzut că mama mă susține, am zis că vreau să divorțez” – a mai adăugat ea.

Totodată, Victoria a dezvăluit că violenţa se manifesta grav şi a fost nevoită să recurgă la avort. „Eram însărcinată cu copilul în a șasea lună și cu Valeria în brațe, am fost dată afară, am dormit pe ploaie, am stat două luni la o prietenă, după am mers și am făcut avort pentru că-mi era frică. Dacă aveam curajul pe care-l am acum, creşteam doi copii, creşteam şi trei… a venit la mine şi a zis că dacă nu avortez, atunci… multe lucruri urâte… după aia noi am mai trăit un an de zile. El consuma nişte lucruri care îl duceau în altă dimensiune, eu neştiind multe lucruri. Am văzut cum îmi pune copilul în borcan…” – povesteşte interpreta.

„Am avut o pierdere – fiind în a treia lună, când, am avut o ceartă cu cineva, am vrut să-i despart şi m-a lovit cu piciorul în burtă foarte tare şi m-a luat salvarea, a murit copilul în mine. După aia, imediat am prins sarcina şi era contraindicat, şi copilul a murit la două luni” – a conchis ea.

De asemenea, Victoria a menţionat că, divorţul înseamnă începutul, dar atunci când căsnicia este toxică.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților