[ X ]
[ X ]
[ X ]
Două victime la Bălți, urmare a deflagrației unei grenade. Cine sunt pătimiții și în ce stare sunt
22 Iulie

La 22.07.2018, orele 12.04, către Serviciul de gardă al IP Bălţi a parvenit înştiinţarea telefonică de la o cetățeană precum că, în ograda casei de pe str. Kiev, 91 mun. Bălţi este o persoană cu traumatism sever al ambelor mâini, survenit posibil de la o explozie, transmite CURENTUL.

Imediat la faţa locului s-a deplasat grupa operativă de urmărire penală şi angajaţii DSD nr. 2 Bălţi al IGSU. La faţa locului s-a stabilit că, cet. Panasiuc Ghenadie, anul nașterii 1999, aflându-se într-o odaie a casei, împreună cu minora Anastasia, a.n. 2001, au găsit într-un dulap o grenadă (prealabil RGD-5), pe care cet. Panasiuc Ghenadie din imprudenţă a activat-o, producându-se o deflagraţie.

În urma deflagraţiei şi conform datelor din IMSP „Spitalul clinic municipal Bălţi”, cet. Ghenadie a suferit un politraumatism sever al ambelor mâini, abdomenului, starea gravă, reanimare, pregătit pentru intervenţie chirurgicală, medicii sunt rezervaţi. Minora Anastasia a suferit traumatism a mânilor şi feţii, conştientă, stare de şoc, starea de gravitate medie.

3 2 1

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților