[ X ]
[ X ]
[ X ]
Două persoane, căutate de poliție după ce ar fi jefuit o femeie
19 August

Un bărbat și o femeie sunt căutați de poliția din Ialoveni, fiind suspectați că au jefuit o femeie. Suspecții și-ar fi identificat victima într-un taxi, transmite CURENTUL.

În seara de 16 iunie curent, o femeie de 57 de ani, aflându-se în Chișinău a luat un taxi pentru a ajunge la Ialoveni. Șoferul, care avea încă doi pasageri a fost de acord, zicând că merge în aceeași direcție.

În drum spre Ialoveni, victima a rugat șoferul să oprească la un magazin pentru a lua ceva bunuri.

Ulterior, aproape de satul Rusești, cei doi pasageri, persoanele care apar în imagine, au spus șoferului să oprească mașina, după care au coborât și au insistat ca și victima să facă la fel. Apoi, au dus femeia într-un câmp din apropiere, au deposedat-o de 2600 lei, un lănțișor cu pandantiv din aur și un inel din aur. Ulterior, au urcat în taxi și au plecat într-o direcție necunoscută. A doua zi, victima a anunțat poliția. Prejudiciul cauzat femeii se ridică la 20 300 lei.

În urma cercetărilor, polițiștii au identificat șoferul, un bărbat de 33 de ani. În cadrul audierilor acesta a declarat că nu-i cunoaște pe suspecți, dar a recunoscut că a tolerat fapta și nu a intervenit. Mai mult, acesta a declarat polițiștilor că, au venit înapoi în Chișinău au dat aurul la casa de amanet și au împărțit banii.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru jaf în cadrul căreia sunt desfăşurate acţiuni speciale de investigaţii, privind stabilirea şi reţinerea principalilor suspecți.

Cine recunoaște persoanele din imagine și cunosc locul aflării lor sunt rugați să comunice informațiile la numărul de telefon: 079652133.

Dacă vor fi găsiți vinovați, făptașii riscă pedeapsă cu închisoare de la 5 ani până la 7 ani.

La moment șoferul este reținut.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților