[ X ]
[ X ]
[ X ]
Două automobile s-au tamponat. O persoană a decedat pe loc
26 Septembrie

Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost solicitați pentru a efectua lucrări de descarcerare în urma unui accident rutier grav care s-a produs în apropierea localității Alexăndreni, raionul Edineț, transmite CURENTUL.

Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 21:26 de minute. La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri. Potrivit datelor IGSU, două autoturisme de model „Volkswagen Golf” și „BMW” s-au tamponat în timpul deplasării. În urma impactului conducătorul autovehiculului „Volkswagen Golf” a decedat pe loc, iar cinci persoane, patru bărbați și o femeie care se aflau în autoturismul „BMW” au rămas blocați între fiare.

Salvatorii au reușit descarcerarea și deblocarea persoanelor în cel mai scurt timp. Victimele accidentului s-au ales cu diverse traumatisme fiind preluați de către Serviciul asistență medicală urgentă și transportați la Spitalul raional pentru ulterioare îngrijiri medicale. Totodată, salvatorii au extras și cadavrul conducătorului din autoturismul „Volkswagen Golf”.

Cazul este cercetat de organele de drept. Circumstanțele și cauza producerii accidentului rutier urmează a fi stabilite ulterior.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților