[ X ]
[ X ]
[ X ]
Dorin Recean și Antony Blinken au vizitat stația electrică de la Brăila
30 Mai

Premierul Dorin Recean a avut, ieri-seară, o întrevedere cu Secretarul de Stat al SUA, Antony Blinken, informează CURENTUL.

“Republica Moldova și Statele Unite colaborează pentru a livra ceea ce contează cel mai mult pentru cetățenii noștri: pacea și bunăstarea. Am vizitat împreună cu Secretarul de Stat al SUA, Antony Blinken, stația electrică de la Brăila, unde vor fi instalate baterii de stocare a energiei electrice, care vor stabiliza sistemul în caz de necesitate. Acesta este doar unul dintre multiplele exemple prin care reafirmăm parteneriatul solid dintre țările noastre”, a declarat șeful Guvernului.

Dorin Recean a spus că, datorită suportului pe care l-am primit de-a lungul timpului din partea SUA, Republica Moldova a înregistrat progrese semnificative pe plan economic și în consolidarea instituțiilor.

“Vom continua să implementăm reforme esențiale în domeniul economic, al justiției și în lupta împotriva corupției, pentru a asigura un viitor prosper și sigur pentru toți cetățenii noștri. Sprijinul SUA rămâne crucial pentru atingerea acestor obiective ambițioase”, a mai menționat oficialul.

FB_IMG_1717011712586 FB_IMG_1717011716731

 

Inapoi la arhiva noutaților