[ X ]
[ X ]
[ X ]
Dorin Chirtoacă: Maiei Sandu nu îi va fi ușor
16 Noiembrie

Reprezentantul Mișcării Politice Unirea (MPU), liderul Partidului Liberal (PL), Dorin Chirtoacă susține că, după mai mulți ani, cuvântul și funcția de președinte capătă, din nou, sens, informează CURENTUL.

Tot el spune că nu îi va fi ușor Maiei Sandu. „Vor încerca să o izoleze, să arate că potrivit Constituției nu poate să facă nimic, ca oamenii să se dezamăgească din nou și să spună că degeaba au votat. Nu trebuie să le permitem să facă asta și să ne oprim aici. Trebuie să mergem în continuare peste ei. Trebuie scoși din Parlament și Guvern, cu același răsunet cu care au fost scoși din Președinție”, susține Chirtoacă.

În același timp, el spune că România, UE, SUA și restul lumii civilizate ne va fi alături: „Diaspora a conștientizat că RM nu mai poate fi lăsată pe mâna mafioților și a bandiților politici, precum și a stăpânilor lor de la Kremlin”.

„Dacă vom fi uniți și ne vom susține în continuare unii pe alții, atunci în câțiva ani, Moldova va arăta total diferit, și ne vom mândri, din nou, de tot ceea ce avem”, a mai declarat Chirtoacă.

De menționat că, au fost procesate 2 143 din procesele verbale din cadrul scrutinului prezidențial, turul II, ceea ce reprezintă 100%. Astfel, Maia Sandu obține 57,75%, iar Igor Dodon – 42, 25%.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților