[ X ]
[ X ]
[ X ]
Dorin Chirtoacă: „E o luptă pe care am dus-o ani de zile. De aceea, ce văd îmi provoacă numai greață”
15 Octombrie

Candidatul Partidului Liberal (PL) la șefia capitalei, Dorin Chirtoacă, susține că îi este clar de pe acum ce fel de campanie a fost și ce fel de alegeri vom avea pe 20 octombrie curent, informează CURENTUL.

Într-o conferință de presă, Dorin Chirtoacă a menționat că este un bilanț amar al campaniei electorale, cum este amară viața cetățenilor RM în ultimii 30 ani.

„Una dintre concluziile triste și amare ale acestei campanii electorale este că democrația nu se respectă. Pentru ce v-ați mai luat țara înapoi, dacă voi călcați în picioare regulile democratice?! Voi nu respectați regulile la care ați pretins. Dezbaterile electorale sunt o etapă-cheie din toată campania. Or, așa-numiții favoriți nu participă la ele. De când a început campania avem încălcări la fiecare pas: fonduri electorale nedeclarate, clădiri publice ocupate, simboluri interzise în campanie, hotărâri de judecată fără nici un sens etc. Dacă nu aș fi avut un simț al datoriei, eu aș fi scuipat, lăsat și renunțat să mai candidez. Pur și simplu, este educație de acasă. E o luptă pe care am dus-o ani de zile. De aceea, ce văd îmi provoacă numai greață”, a spus liberalul.

În context, Dorin Chirtoacă a amintit de zicala: „Cum îți așterni, așa dormi”.

„Ea nu va fi înlocuită niciodată. Așa că, important e sa veniți la vot, nu are importanță pentru cine votați, dar măcar arătați că vă pasă, arătați că aveți o opțiune de vot. Ca să înțelegem ce doriți dvs., să nu hotărască alții soarta voastră”, a mai spus Chirtoacă.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților