[ X ]
[ X ]
[ X ]
Dorin Chirtoacă, după ședință: „Nu se cercetează activitatea mea, pentru că ea nu există în acest dosar”
26 Martie

O nouă ședință de judecată a avut loc astăzi în dosarul fostului primar general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, informează CURENTUL.

Procurorul Dumitru Robu a comentat declarația avocaților lui Dorin Chirtoacă, precum că unele acte au fost ascunse de Procuratură.

„Astfel de acte nu au fost tăinuite. Toate cele menționate de partea apărării sunt niște afirmații nefondate și neîntemeiate, pentru a transforma ședința de judecată într-un circ. Toate actele care au fost ridicate pe cauza penală se află la materialele cauzei penale”, a declarat Robu.

În același timp, martorul acuzării, dar și viceprimarul municipiului Chișinău, Nistor Grozavu, a comunicat alte detalii cu privire la caz. „Eu nu vreau să spun că domnul Chirtoacă este vinovatul de bază. Responsabilitatea mea este aceea este că l-am crezut atât pe șeful de direcție, cât și pe Primarul general”, a declarat Grozavu.

La rândul său, Dorin Chirtoacă și-a expus poziția cu privire la desfășurarea ședințelor. „Este un proces întors pe dos. Nu se cercetează activitatea mea, pentru că ea nu există în acest dosar, dat fiind faptul că – Consiliul Municipal a decis să facă această activitate cu altcineva din Primărie. Primarul nu a fost implicat”, a conchis Chirtoacă.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților