[ X ]
[ X ]
[ X ]
Dorin Chirtoacă a făcut totalurile campaniei electorale: Am realizat două lucruri
30 Octombrie

Candidatul Mișcării Politice „UNIREA” la alegerile prezidențiale, Dorin Chirtoacă a chemat oamenii la vot duminică și i-a îndemnat să voteze Unirea, transmite CURENTUL.

În cadrul unei conferințe de presă, Dorin Chirtoacă a spus că în această campanie a făcut două lucruri:

„Am mers și am promovat Unirea, am demonstrat cum poate fi realizată, mecanismul și costul de realizare, avantajele Unirii. Am fost la fața locului în punctele simbolice, care arată ce trebuie să facem: la Cetatea Sorocii, dincolo de Nistru, pentru a ne arăta nedreptatea în care trăim cu armata de ocupație rusă. Am încercat să ajungem în teritoriu, dar am limitat la maximum aceste acțiuni din cauza pandemiei. Am promovat mesajul prin intermediul dezbaterilor electorale și în mediul online”, a spus Dorin Chirtoacă.

De asemenea, el a menționat că a fost nevoie și să lupte cu cei care fraudează aceste alegeri. „Este vorba despre reprezentanții puterii de la guvernare și organele electorale. Am fost nevoie în fiecare zi să ne luptăm cu CEC, i-am demascat pe toți de rând. Avem și dovezi despre implicarea brutală a Federației Ruse în alegeri”, a mai spus Dorin Chirtoacă.

În acest context, liderul PL a îndemnat oamenii să iasă duminică la vot. „Noi putem face un singur lucru ca să oprim aceste fraude – să ieșim pe 1 noiembrie la vot. Nu este vorba despre un drept al nostru, este vorba despre o obligație de a ne apăra R. Moldova așa cum am apărat-o la independență. Puterea este a Dvs., stimați cetățeni, și de Dvs. depinde ce va fi cu noi din 2 noiembrie și mai departe. Vă chemăm la vot, să votăm Unirea pe 1 noiembrie”, a spus Dorin Chirtoacă.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților