[ X ]
[ X ]
[ X ]
Domnica Manole: E o metodă de a mă elimina din sistem, cu scopul ca eu să nu particip la alegerile din CSM
10 August

Curtea Supremă de Justiție (CSJ) a anulat ședința, ce urma să aibă loc astăzi, privind examinarea contestației împotriva Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) ce prevede incompatibilitatea Domnicăi Manole cu funcția de magistrat, informează CURENTUL.

Domnica Manole s-a arătat foarte indignată de ceea ce s-a întâmplat astăzi.

„Eu am impresia, vă spun cu toată responsabilitatea, că oponentul meu în situația dată nu este CSM, ci – CSJ, care manifestă în situația dată o atitudine părtinitoare față de cazul meu și cu orice scop vrea ca să mă îngenuncheze, să mă determine ca eu să cedez, să accept situația care tot ei au creat-o, prin intermediul CSM. Este o tergiversare intenționată. Este o metodă de a mă elimina din sistem, cu scopul ca eu să nu particip la alegerile din CSM. În luna octombrie trebuie să aibă loc Adunarea generală a judecătorilor și să fie aleși noi membri în CSM, acesta a fost scopul lor – să nu permită ca eu să candidez la membru CSM, știind că mulți judecători o să mă susțină”, a precizat Manole.

De menționat că, în fața CSJ s-au adunat mai mulți cetățeni care au scandat mesaje în susținerea judecătoarei: „Poporul vă susține D. Manole”, „Vrem justiție independentă!”, „Jos corupția din justiție!” și altele.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților