[ X ]
[ X ]
[ X ]
Doina Danielean, despe anul 2020: Din păcate a fost un an rău pentru alţi oameni care şi-au pierdut oamenii apropiaţi – părinţii, buneii
24 Decembrie

„Din moment ce eu şi familia mea suntem bine, copilaşii sunt sănătoşi, părinţii sănătoşi înseamnă că nu a fost un an atât de rău. Din păcate a fost un an rău pentru alţi oameni care şi-au pierdut oamenii apropiaţi – părinţii, buneii, şi asta este regretul cel mai mare al anului 2020” – spune prezentatoarea de radio Doina Danielean. Pentru CURENTUL, a vorbit despre aşteptări de la noul an, dar şi cum a fost 2020.

„Pentru mine 2020 a fost un an cu multe încercări, cu multe lecţii învăţate, cu multe dezamăgiri, dar probabil regrete nu am, doar în doresc de la 2021 poate ceva mai bun, o lume mai înţelegătoare, mai tolerantă”, a spus ea.

Pentru noul an, Doina are mari aşteptări. „De la 2021 aştept să se încheie pandemia şi să scăpăm de toată năpasta care a venit peste omenire. Foarte mult îmi doresc ca să putem respira liber din nou, să putem să ne îmbrăţişăm oamenii dragi şi să nu ne fie frică, pentru că acum ne este frică la fiecare pas”, a conchis Doina.

La fel, de la 2021 aşteaptă mai multe realizări pe plan profesional, cât şi personal. „Să-mi văd copilul trecut în clasa a 5 – a, să-mi văd familia fericită şi împlinită. Părinţii sănătoşi şi să-mi lansez cartea”, a mai spus ea.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților