[ X ]
[ X ]
[ X ]
Doi tineri – reținuți de polițiști după ce au furat în mod deschis un lănțișor de aur
13 Iunie

Un tânăr de 25 de ani și un minor în vârstă de 16 ani, locuitori ai capitalei, au fost reținuți de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție a sect. Ciocana din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui jaf, transmite CURENTUL.

Cazul a avut loc pe data de 11 iunie curent, când indivizii aflându-se pe str. Ginta Latină, au sustras în mod deschis un lănțișor din aur în valoare de 3 000 de lei, după care au dispărut într-o direcție necunoscută. Victima, un bărbat în vârstă de 65 ani, a apelat imediat serviciul specializat 112, iar la fața locului s-au deplasat polițiștii sect. Ciocana, pentru stabilirea circumstanțelor.

În urma măsurilor speciale de investigație forțele de ordine au identificat și reținut la scurt timp suspecții, aceștia fiind escortați la inspectorat, pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesuale, făptașii și-au recunoscut vinovăția. Este de menționat că indivizii nu sunt la prima abatere, anterior fiind în vizorul forțelor de ordine pentru infracțiuni similare.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru jaf, infracțiune care conform legislației în vigoare se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

Cristina Parfeni

foto-13

Inapoi la arhiva noutaților