[ X ]
[ X ]
[ X ]
Doi minori blocați într-un apartament din Cahul. Mama acestora a ieșit până la farmacie
12 Februarie

În după amiaza zilei de astăzi, salvatorii din municipiul Cahul au fost alertaţi pentru a interveni la deblocarea unui apartament de pe strada Ştefan cel Mare şi Sfânt pentru a evacua doi minori, transmite CURENTUL.

Potrivit primelor informații doi fraţi, un băiat în vârstă de 4 ani, dar şi sora acestuia de doar 2 ani au rămas blocaţi în apartament, după ce mama acestora a ieşit din casă pentru a merge la farmacie, iar la întoarcere a stabilit că copii au încuiat locuinţa cu cheia de rezervă şi nu mai poate intra în interior.

Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 12:21. La faţa locului a intervenit un echipaj de salvatori care a reuşit în mai puţin de 10 minute să deblocheze uşa apartamentului şi să ofere accesul mamei în interior. În urma situaţiei înregistrate, copii nu au avut de suferit.

În acest context specialiştii din cadrul IGSU atenţionează oamenii care au în grijă minori să nu-i lase de unii singuri şi să se asigure că aceştia nu au acces la diverse dispozitive şi lacătele uşilor. În caz de situaţii de risc persoanele sunt rugate să alerteze de urgenţă Serviciul 112.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților