[ X ]
[ X ]
[ X ]
Doi minori au furat o bicicletă. Acm riscă amendă sau închisoare
3 Aprilie

Ofiţerii de investigaţii ai sectorului Buiucani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, au identificat şi reţinut pe urme fierbinți doi indivizi, bănuiţi de comiterea a două furturi, transmite CURENTUL.

Aceştia s-au dovedit a fi originari din mun. Chişinău și Strășeni, cu vârstele de 15 ani şi 16 ani, anterior fiind documentaţi de poliţişti, pentru fapte similare. Conform informaţiilor acumulate de polițiști în cadrul investigaţiilor, bănuiţii au sustras două biciclete din scara unui bloc de locuit amplasat pe str. Mesager, deteriorând lacătul de protecție.

În cadrul audierilor suspecții și-au recunoscut vinovăția. Iar o bicicletă indivizii au reușit să o văndă la un preț simbolic obținând un profit, iar cea de-a doua fiind depistată asupra lor și urmeză a fi returnată proprietarului. Prețul real a bicicletelor fiind de la 3 500 lei la 4 000 lei. Polițiștii în continuare întreprind toate măsurile în depistarea bicicletei sustrase.

Suspecții sunt cercetați în stare de libertate pentru furt, care conform legislație prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32 000 lei la 67 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților
  1. Averea Larisei Novac - al treilea deputat cu cele mai mari venituri declarate: Nu deține imobile, închiriază apartament!
    Politică |
  2. Republica Moldova a transmis la Bruxelles Contribuția națională la Pachetul de extindere al Comisiei Europene pentru 2024
    Politică |
  3. Irina Vlah - la o fabrică de textile: „Conducerea este pregătită să ia oameni fără experiență și să-i formeze în toate, dar nu sunt oameni, tinerii pleacă”
    Politică |
  4. Ulianovschi: În afară de obținerea statutului de candidat la UE - datorită conjucturii geopolitice - puterea PAS se întrece în antirecorduri  
    Politică |
  5. Maia Sandu, la întrevederea cu reprezentanții CCI: Aderarea la UE este singura șansă ca Moldova să mențină pacea
    Politică |
  1. CEC a inițiat elaborarea proiectului „Pentru aprobarea Instrucțiunii cu privire la procedura de compensare a cheltuielilor suportate din bugetul de stat pentru organizarea și desfășurarea alegerilor locale”
    Politică |
  2. Averea Larisei Novac - al treilea deputat cu cele mai mari venituri declarate: Nu deține imobile, închiriază apartament!
    Politică |
  3. Dorin Recean, în discuții cu oamenii din raionul Sângerei: Le-a povestit despre importanța parcursului european al țării noastre
    Politică |
  4. Institutul Oncologic, dotat cu un aparat de brahiterapie 3D, unic în Republica Moldova
    Social |
  5. Republica Moldova a transmis la Bruxelles Contribuția națională la Pachetul de extindere al Comisiei Europene pentru 2024
    Politică |