[ X ]
[ X ]
[ X ]
Dodon: Mă doare foarte mult că în pandemie, acum, vom începe să destabilizăm și să aruncăm țara în haos
4 Decembrie

Președintele Igor Dodon, în cadrul emisiunii sale live „Președintele Igor Dodon răspunde”, a venit cu un mesaj către Maia Sandu, informează CURENTUL.

„Nu vreți să vă așezați la dialog cu mine, atunci eu voi delega o persoană de la socialiști. Vă spun public: eu îl deleg de la socialiști pe Vlad Batrîncea. Delegați și dumneavoastră o persoană. Haideți să ne așezăm și să facem foaia de parcurs – cum ajungem la anticipate! Care este sensul protestelor? Vreți să dați foc la Parlament, la Guvern? Care este sensul? Nu vă place o lege? Atacați-o la Curtea Constituțională, votați-o, pentru că aveți majoritate, blocați legea. Dar ce vă dă scoaterea lumii în stradă? Absolut nimic, în afară de haos și destabilizare”, a declarat Igor Dodon.

Totodată, el a spus că Vlad Bătrîncea cu persoana delegată de Sandu ar urma să discute calea spre anticipate, dizolvarea Parlamentului.

„Eu cred că, cetățenii vor aprecia o astfel de abordare deschisă și sinceră, dar nu jocuri sub masă. O abordare politică. Pe mine mă doare foarte mult că în pandemie, acum, vom începe să destabilizăm și să aruncăm țara în haos. Eu nu vreau acest lucru”, a spus el.

Cristina Jicol

Inapoi la arhiva noutaților