[ X ]
[ X ]
[ X ]
Dodon: Mă adresez celor care, în special, locuiesc în Republica Moldova: Pe 15 haideți să ne mobilizăm masiv
3 Noiembrie

Igor Dodon – candidatul independent la șefia țării, care a acces în turul II la alegerile prezidențiale, astăzi, s-a lansat în campania electorală pentru scrutinul din 15 noiembrie, informează CURENTUL.

„Turul I a trecut foarte activ. Provocarea de bază acum este ce urmează. Aceste alegeri vor trece, dar problemele rămân”, a spus Dodon.

Prin urmare, candidatul a mai declarat: „Mă adresez celor care, în special, locuiesc în Republica Moldova, nu au plecat, dar muncesc aici: haideți să ne gândim foarte bine ce facem pe 15 și haideți să ne mobilizăm masiv”.

„Oare nu noi trebuie să ne decidem soarta? Da, cei din diaspora sunt ai noștri. Da, noi le-am dat drept de vot. Or, să le dăm soarta celor care de zeci de ani nu au fost în Republica Moldova…”, a mai spus Dodon.

În același timp, actualul șef al statului a anunțat: „Astăzi am semnat cererea, voi fi din nou în concediu – pe 10 zile”.

De menționat că, Igor Dodon și Maia Sandu au acces în turul II din cadrul scrutinului prezidențial. În primul tur, candidata Partidului Acțiune și Solidaritate a obținut 36,16% din votul alegătorilor, pe când Igor Dodon, candidat desemnat de Adunarea cetățenilor – 32,61%.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților