[ X ]
[ X ]
[ X ]
Dodon: Am discutat cu ambasadorul rus termenele și posibilele modalități de accelerare a înregistrării vaccinului
9 Februarie

Igor Dodon, președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), a avut o întrevedere de lucru cu Oleg Vasnețov, Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, informează CURENTUL.

„Am discutat diverse subiecte cu privire la dezvoltarea parteneriatului strategic dintre țările noastre prietene. În mod special, l-am informat pe domnul Vasnețov despre intenția Partidului Socialiștilor de a organiza mai multe acțiuni comune în colaborare cu cele mai importante forțe politice din Federația Rusă – „Edinaia Rossia” și partidul unificat „Spravedlivaia Rossia – Za pravdu””, a declarat Dodon, după întrevedere.

Dodon a mai spus că a reiterat interesul mai multor locuitori ai Republicii Moldova privind obținerea vaccinului rusesc „Sputnik-V” împotriva coronavirusului. „În context, am discutat cu ambasadorul rus termenele și posibilele modalități de accelerare a înregistrării vaccinului, exprimându-mi speranța că în viitorul apropiat vor fi efectuate toate procedurile necesare în acest sens”, a precizat el.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților