[ X ]
[ X ]
[ X ]
Dodon a primit invitația de la Putin și a confirmat participarea la parada de la Moscova
5 Iunie

Șeful statului Igor Dodon, astăzi, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, informează CURENTUL.

„Am discutat un spectru larg de chestiuni legate de consolidarea și dezvoltarea parteneriatului strategic dintre țările noastre. În mod separat, am discutat despre măsurile întreprinse de autoritățile ambelor state în lupta cu răspîndirea coronavirusului”, scrie Dodon, pe Facebook.

În același timp, șeful statului a declarat că Vasnețov i-a transmis invitația oficială din partea președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, de a participa la parada Victoriei, care va avea loc la Moscova pe data de 24 iunie – „la 75 de ani de cînd o asemenea paradă s-a desfășurat în Piața Roșie”, a menționat Dodon.

„Am confirmat participarea delegației oficiale a Republicii Moldova la acest eveniment. De asemenea, la parada din Moscova, alături de militarii altor state, va participa și un contingent de militari din cadrul Ministerului Apărării al Republicii Moldova”, a conchis Igor Dodon.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților