[ X ]
[ X ]
[ X ]
Doc//Rezultatele Eleonorei Șaran în 8 ani de activitate: Aproape 250 milioane de lei investiți în proiecte la Durlești!
18 Septembrie

Acum aproape 8 ani, la cârma orăşelului Durleşti a venit Eleonora Şaran. De atunci şi până în prezent localitatea s-a dezvoltat continuu. Conform raportului de activitate, în această perioadă au fost implementate peste 100 de proiecte de infrastructură, în sumă de aproape 250 milioane de lei.

Mai exact, la Durlești au fost renovate 53 de străzi, cu o distanță totală de 31,5 km, reparate peste 8 km de trotuar, asigurată cu canalizare o distanță de aproape 11 km (37 străzi), iar apeduct – peste 12 km (17 străzi). Mai mult, pe 33 de străzi a fost instalat iluminat, astfel că aproape 27 km (33 străzi) acum sunt mai sigure pentru durleșteni. În total, pentru construcția capitală și reparația drumurilor au fost alocate 149 milioane lei, inclusiv 6 milioane lei pentru reparația trotuarelor, 1 milion lei pentru instalarea indicatoarelor, pentru apeduct au fost alocate peste 13,7 milioane, canalizare – 15,2 milioane, iluminat stradal – 7,6 milioane lei. De altfel, durleștenii au acces și la transport public: ruta de troleibuz 35 și 33, dar ruta locală nr.12.

Echipa de la Durlești a reușit în 8 ani să desfășoare diferite lucrări de reparație a instituțiilor de învățământ din Durlești. Totodată, centrul medical din localitate a fost reparat și dotat cu utilaj performant. În acești ani, casa de cultură a fost reparată în totalitate.

Primarul de Durlești, Eleonora Șaran spune că, pe parcursul activității sale, a căutat și a găsit soluții pentru a îmbunătăți modul de viață în localitate.

„Lucrurile făcute împreună se văd, se pot număra, pot fi plasate într-un raport de activitate. Vă mulțumesc că, indiferent cât de tulburate sunt vremurile pe care le trăim, suntem o comunitate unită de obiectivul comun – să facem zi de zi Durleşti un oraș mai frumos, mai dezvoltat și mai modern. Vă sunt profund recunoscătoare că ați avut și aveți încredere în mine. Să fiu primarul durleștenilor este cea mai mare onoare și cea mai mare responsabilitate a vieții mele” – afirmă Eleonora Șaran.

Raportul de activitate aici.

Inapoi la arhiva noutaților