[ X ]
[ X ]
[ X ]
(DOC) Se caută prestator de servicii de asistență socială cu cazare
2 Iulie

Direcția generală socială și sănătate a Consiliului municipal Chișinău va achiziționa servicii de asistență socială cu cazare, transmite CURENTUL.

Valoarea estimativă a serviciilor este de 2 mln. 500 mii lei, fără TVA. Perioada de depunere a ofertelor este 10 iulie – 21 iulie curent.

Astfel, Direcția are nevoie de servicii plasament specializate pentru persoane în vârstă și persoane cu dizabilități (de la 18 ani) cu profil somatic, lunar 15.

De asemenea, servicii de plasament specializat pentru persoane cu dizabilități (de la 18 ani) cu profil psinoneurologic, 45 lunar.

Prestatorul va asigura condiții de trai și îngrijire specializată într-un mediu de viață cât mai aproape celui familial. Alimentația corespunzătoare și calitativă, cantitativă, asistență în procesul de alimentație, obiecte de igienă persoanală, asistență medicală, servicii recueprare și reabilitare medicală, participarea la evenimente culturale și petrecere a timpului liber, implicarea în activități vocaționale și educaționale.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților