[ X ]
[ X ]
[ X ]
(DOC) Radu Marian – deputatul care a studiat în SUA și Marea Britanie, și-a arătat diplomele, în cadrul proiectului „Cu notele la vedere”!
31 Iulie

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Radu Marian, a acceptat provocarea proiectului „Cu notele la vedere” – relansat de portalul CURENTUL.

În 2010 el a absolvit Colegiul Financiar-Bancar, specialitatea management, fiind specializat în Managementul firmei – cu media generală 8,73.

În 2013 a absolvit Academia de Studii Ecomonice din Moldova, fiind licențiat în științe economice, specialitatea Finanțe și Bănci – cu media generală 8,34.

În perioada august 2012-mai 2013 Radu Marian a participat în cadrul unui program de studii academice și schimb de experiență în cadrul University of Louisiana Monroe, SUA, unde a absolvit în baza bursei academice de un an „Global UGRAD” (licență), oferită de Departamentul de Stat al SUA. Aici deputatul a înregistrat rezultate cu note maxime – A și B – nivelul II, înregistrând un GPA de 3.70, conform sistemului de notare al SUA.

În septembrie 2017 a obținut titlul de master în Business Internațional, absolvind University of Edinburgh, Scoția, Marea Britanie, cu „excelent” și „foarte bine”, potrivit sistemului de notare al Marii Britanii, punctajul mai mare de 70 însemnând excelent, iar între 60-69 – foarte bine.

Mihaela Grosu



Inapoi la arhiva noutaților