[ X ]
[ X ]
[ X ]
(DOC) Primul protagonist al proiectului „CU NOTELE LA VEDERE”! Deputatul Petru Burduja și-a arătat diplomele!
26 Iulie

Deputatul socialist, Petru Burduja, este primul protagonist al proiectului CURENTUL „Cu notele la vedere”, relansat recent.

În 1999 a absolvit Universitatea Agrară de Stat din Moldova, fiind licențiat în științe economice cu media generală 9,27.

diplo burduja

De asemenea la 24 aprilie 2003 Petru Burduja a absolvit Universitatea de Stat din Moscova, Facultatea de Economie, Statistică și Informatică și a obținut titlul de master în cadrul programului de pregătire profesională „Evaluarea afacerii”.

diplo burduja1

În anul 2004 obține diploma din partea Institutului Bocarius, în Harcov, fiind calificat de către Institutul de Expertize Judiciare și Criminalistice, în calitate de expert judiciar in domeniul expertizelor tehnice în construcții pe dosare civile și penale.

diplo burduja2

Deputatul a urmat cursuri specializate în cadrul Universității de Stat din Moscova – în economie, statistică și informatică. De asemenea – în cadrul Agenției de piață agricolă din Polonia, Agenției Relații Funciare și Cadastru din Republica Moldova, Institutului Republican de Expertiză Judiciară și Criminalistică din RM în anii 2002-2010.

 

 

 

Inapoi la arhiva noutaților