[ X ]
[ X ]
[ X ]
(DOC) Ion Ceban a prezentat platforma electorală și strategia de dezvoltare a mun. Chișinău
10 Aprilie

Candidatul socialiștilor la șefia capitalei, Ion Ceban, și-a făcut publică platforma electorală, dar și Planul strategic de dezvoltare a Chișinăului pentru perioada 2018-2040, informează CURENTUL.

Platforma electorală a lui Ion Ceban este bazată pe patru direcții de bază: Oraș deschis și eficient, orașul care are grijă de fiecare persoană, oraș confortabil și oraș modern, iar sloganul este „Primarul în care poți avea încredere”.

„Fracțiunea socialiștilor din Consiliul Municipal, pe care am onoarea să o conduc, a făcut multe lucruri pozitive pentru oraș în ultimii ani, fiind în opoziție. Avem soluții concrete, o echipă unită și cu experiență, și un mare sprijin din partea orășenilor. Astăzi ne confruntăm cu o sarcină și mai grea – să întoarcem orașul chișinăuienilor. Aceasta înseamnă – câștigarea legitimă a alegerii primarului. Eu și echipa mea avem un plan strategic de dezvoltare a Chișinăului pentru mulți ani înainte, un plan pe termen mediu pentru transformarea capitalei în următorii 4-5 ani, precum și o serie de măsuri pe care le vom implementa pe parcursul anului. Suntem siguri că Chișinăului poate fi returnat în cel mai scurt timp înfățișarea reală de capitală, pentru a fi mai confortabil, sigur, modern, deschis și atractiv. Pe lângă soluțiile și inițiativele pe termen mediu prezentate în această platformă, am elaborat un plan de dezvoltare pe termen lung pentru Chișinău până în anul 2040, ca un centru aglomerat, cu o infrastructură de transport dezvoltată, un oraș cu un puternic potențial economic și turistic”, a precizat socialistul.

De menționat că, în platforma electorală sunt enumerate și 10 obiective prioritare pentru anul viitor.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților