[ X ]
[ X ]
[ X ]
(DOC) Iată lista proiectelor câștigătoare al Programului de Granturi 2017 demarat de MTS
14 Martie

Comisia de examinare şi selectare a proiectelor din cadrul Programului de Granturi 2017, organizat de către Ministerul Tineretului şi Sportului, a stabilit proiectele câştigătoare pentru anul 2017, transmite CURENTUL.

În acest mod se asigură crearea oportunităţilor de participare şi dezvoltare multilaterală a tinerilor în vederea participării active a acestora în viaţa economică, socială şi culturală a ţării, în același timp consolidând cooperarea cu societatea civilă.

Comisia de examinare a fost  compusă din reprezentanţi ai Ministerului Tineretului şi Sportului, programelor și organizaţiilor internaționale ce își desfășoară activitatea în Republica Moldova.

La concurs au participat organizaţiile necomerciale de tineret din Republica Moldova care desfăşoară proiecte şi iniţiative de tineret cu impact în politica de tineret la nivel naţional şi regional.

Lista proiectelor câştigătoare, conform Procesului-verbal al Comisiei de examinare şi selectare a proiectelor câştigătoare în cadrul Programului de Granturi  2017, organizat de către Ministerul Tineretului şi Sportului, poate fi vizualizată mai jos:

Note:

–  Vor fi încheiate contracte de finanțare doar cu organizațiile de tineret care se vor conforma recomandărilor comisei de examinare şi selectare a proiectelor câştigătoare în cadrul Programului de Granturi 2017

–  Câștigătorii vor fi anunțați suplimentar în privința procedurii de negociere și semnare a contractelor de finanțare.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților