[ X ]
[ X ]
[ X ]
(DOC) Consiliul Concurenței organizează două evenimente. Detalii
20 Noiembrie

Consiliul Concurenței va organiza la 21-22 noiembrie mai multe evenimente, transmite CURENTUL.

Astfel, la 21 noiembrie, Consiliul Concurenței organizează, împreună cu „PRIAevents”, conferința „PRIA COMPETITION CHIȘINĂU”- eveniment care va reuni toate sectoarele economiei direct interesate din Republica Moldova – IT, industrie, sănătate și farmaceutice, financiar – bancar, asigurări, retail, energie, telecom, auto, mediu, juridic, agricultură, construcții și real estate, servicii și nu numai.

„În cadrul conferinței „PRIA Competition CHIȘINĂU” veți beneficia de aflarea noutăților legislative în ceea ce privește concurența, de analize la un nivel înalt și de studii de caz”, se spune într-un comunicat de presă.

Conferința va avea loc la Organ Hall în bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 81, Chișinău, începând cu ora 9:30.

Al doilea eveniment va avea loc între 21-22 noiembrie curent. Este vorba de un seminar de instruire în domeniul concurenței destinat judecătorilor și angajaților Consiliului Concurenței din Republica Moldova.

Acest eveniment vizează preluarea bunelor practici europene în domeniu de către angajații Consiliului Concurenței si judecătorii specializați în contencios administrativ din primă instanță implicați în judecarea cazurilor la care Consiliului Concurenței este parte.

Acest seminar va contribui la asigurarea implementării corecte și eficiente a Legii Concurenței. Seminarul se înscrie în obiectivul de consolidare a capacității instituționale și operaționale atât a Consiliului Concurenței cât și a judecătorilor în prima instanță care instrumentează cazurile de concurență.

Mai jos vedeți agendele celor două evenimente.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților