[ X ]
[ X ]
[ X ]
(DOC) Cadourile primite de angajații MADRM: Icoană, vin, șampanie, gem, termos
30 Aprilie

Vin, șampanie, calendar, icoană, agendă – sunt câteva din cadourile pe care le-au primit angajații Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului în 2018, transmite CURENTUL.

Potrivit Registrului de evidență a cadourilor, în 2018, secretarul de stat, Dorin Andros, a primit, din partea delegației UE: gem de trandafiri, sticlă de vin MEZZER, card de memorie de 8GB, termos, agendă, cutie de biscuiți în valoare estimativă de 560 lei, dar și un calendar de perete, de valoare estimativă de 50 de lei din partea proiectului „Agricultura Competitivă în Moldova”. Cadourile au fost restituite beneficiarului în urma deciziei Comisiei.

Secretarul de stat, Iurie Ușurelu, a primit în 2018 4 sticle de șampanie, o sticlă cu vin alb și una cu vin negru, agendă, 2 calendare de perete, suvenir pentru brad și un suvenir cu Moș Crăciun în valoare estimativă de 742 lei. Cadourile au fost returnate beneficiarului în urma deciziei Comisiei.

De asemenea, funcționari din cadrul MADRM au primit în dar calendare de perete, de birou, agende, spumant „Cricova”, carne de porc în valoare estimativă de 1036 lei. Cadourile au fost restituite beneficiarilor în urma deciziei Comisiei.

Totuși, un cadou a fost luat la evidență în secția financiar – administrativă. Este vorba despre o icoană, de mărime 22 cmx26 cm, în valoare estimativă de 200 lei.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților