[ X ]
[ X ]
[ X ]
Diversitatea limbilor răspândite în Moldova va fi prezentată în cadrul Festivalului Limbilor. Iată când și unde va avea loc
17 Martie

La Chișinău va avea loc cea de-a XI-a ediție a Festivalului Limbilor, transmite CURENTUL.

„Festivalul limbilor” – este posibilitatea de a afla informație nouă despre diverse limbi care sunt răspândite pe teritoriul Moldovei și peste hotarele ei. Reprezentanți a 24 culturi diferite sunt gata să povestească oaspeților festivalului despre limba lor maternă.

Într-o ambianță plăcută, profesorii vor prezenta frumusețea culturii lor într-o formă deschisă și liberă (dansuri, cântece, poezii, etc.). Astfel, devine real ca oaspeții să cunoască despre un număr mare de etnii și limbi prezente în Moldova, țările din Europa, Asia și Africa.

Potrivit organizatorilor, festivalul reprezintă o legătură culturală dintre oameni, care permite sa se facă cunoștință cu cultura altor țări și popoare. Și aici nu vei avea nevoie de vize sau bani pentru transport, căci oriunde ai păși – vei ajunge în altă țară.

Evenimentul va avea loc la 25 martie și va începe la orele 13:00.

Înregistrarea se va face la 12:30. Cei interesați sunt invitați la adresa str. Eugen Doga, 5 (Diordiță). Intrarea este gratuită.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților