[ X ]
[ X ]
[ X ]
Discipola cântăreței Jasmin a trecut de audițiile pe nevăzute de la ,,Golos – Deti”
25 Martie

Discipola cântăreței Jasmin a trecut de audițiile pe nevăzute în cadrul consursului ,,Golos Deti”. Iuliana Beregoi, în vârstă de 12 ani, membra trupei DULCE BAND (înființată de Jasmin) a cucerit publicul și a reușit să-i convingă pe Нюшa și Билан să-și întoarcă scaunele, alegerea ei fiind echipa interpretei Нюшa.

În camera de așteptări, Iuliana a fost susținută de tatăl său și de interpreta Jasmin. Iuliana Beregoi a interpretat „Skyfall” de Adele.

Tânăra vedetă s-a cunoscut cu interpreta Jasmin acum 1,5 ani în orașul Orhei. Pentru Jasmin Orheiul reprezintă ce-a de-a doua casă, soțul acesteia fiind primarul orașului Orhei. Nu este deloc surprinzător că Jasmin susține activitățile artistice ale orașului Orhei. Acum un an jumătate interpreta a organizat în Orhei un casting pentru selectarea celor mai talentați copii din Orhei pentru trupa de muzică și dans Dulce Band. Încă la acel casting, Iuliana Beregoi a fost observată de Jasmin, iar la prima lor întîlnire Jasmin i-a recomandat să-și încerce puterile la consursul rusesc ,,Golos.Deti”. În luna noiembrie, anul trecut, înainte ca Iuliana să meargă la concurs, Jasmin a invitat-o la concertul său în Orhei și i-a dăruit un iepuraș de pluș pe nume Victoria, drept un talisman.

,,Acest iepuraș a fost confecționat special pentru tine, iar pe urechiușă are însemnat numele Victoria. Așa cum tu probabil cunoști, din latină Victoria înseamnă victorie. Fie ca acest talisman să-ți aducă Victoria în proiectul Golos, dar ține minte, pentru orașul tău tu deja ești câștigătoare”, i-a spus atunci Jasmin Iulianei.

De menționat că, în Republica Moldova Iuliana este o adevărată vedetă, videoclipul la piesa „Vina mea” a acumulat peste 11 milioane de vizualizări pe Youtube.

Edițiile „Golos Deti” vor fi difuzate la ”Pervîi Canal”, în fiecare zi de vineri pînă la sfîrșitul lunii aprilie.

Amintim că, în sezonul trecut a participat și Eva Timuș din Chișinău, care a fost în echipa lui Leonid Agutin și a reușit să ajungă în finală.

iu2-600x337

iu1-600x446

Sursa: shok.md

Inapoi la arhiva noutaților