[ X ]
Directorul Serviciului Vamal, prezentat efectivului instituției
30 August

Ministra Finanțelor Victoria Belous l-a prezentat efectivului instituției pe directorul Serviciului Vamal, Alexandru Iacub.

Doamna Belous i-a urat mult succes domnului Iacub, și a exprimat convingerea că dumnealui va asigura un management profesionist în cadrul autorității vamale și va continua să avanseze în implementarea strategiilor de reformă care să fortifice climatul de integritate, transparență și eficiență.

Victoria Belous a evidențiat importanța continuării reformelor demarate și a subliniat obiectivele majore pentru instituție, menționând: „Domnul Iacub va avea drept priorități optimizarea și îmbunătățirea interacțiunii Serviciului Vamal cu mediul de afaceri, eliminarea factorilor de corupție, îmbunătățirea condițiilor de activitate ale angajaților și digitalizarea proceselor operaționale ale Serviciului Vamal”.

Directorul Serviciului Vamal, Alexandru Iacub, a mulțumit pentru încrederea acordată și a menționat că va continua implementarea reformelor esențiale pentru modernizarea și consolidarea integrității instituționale, facilitarea proceselor și procedurilor pentru mediul de afaceri, alături de o echipă dedicată și profesionistă precum este cea a Serviciului Vamal.

Domnul Iacub a menționat că, activitatea în cadrul Serviciul Vamal se va desfășura conform principiului „Siguranță prin integritate, eficiență prin colaborare, dezvoltare prin inovație.”

Inapoi la arhiva noutaților