[ X ]
[ X ]
[ X ]
Directorul ANSA a discutat cu reprezentanți ai Corporației Financiare Internaționale
20 Decembrie

Directorul General al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA), Vladislav Cotici, a avut o întrevedere cu reprezentanții Corporației Financiare Internaționale (International Finance Corporation (IFC)), responsabili de activitățile Proiectului Reforma Climatului Investițional în Moldova în domeniul siguranței alimentelor și deschiderii piețelor UE, a cărui beneficiar majoritar este Agenția, transmite CURENTUL.

„În debutul întrevederii, Cotici a mulțumit Grupului Băncii Mondiale pentru suportul acordat instituției pe mai multe segmente, atât la nivel central, cât și teritorial. Totodată, Cotici a subliniat importanța Proiectului și impactul acestuia la nivel național, având în vedere faptul că ANSA depune eforturi pentru a obține accesul produselor autohtone de origine animală pe piața Uniunii Europene, prin conformarea la cerințele acestei pieți”, se arată într-un comunicat emis de Agenție.

Părțile au stabilit prioritățile imediat-următoare asupra cărora – atât ANSA, cât și reprezentanții Proiectului își vor concentra atenția și vor depune efort pentru accelerarea procesului demarat în accederea produselor de origine animală pe piața UE.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților