[ X ]
[ X ]
[ X ]
Directorul AIPA: Asigur potențialii solicitanți de subvenții de faptul că dreptul de a accesa subvenții le va fi respectat
26 Martie

Directorul Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA), Vadim Curmei susține că, spre regret, numărul persoanelor infectate cu Covid-19 este în creștere și, în această perioadă, cel mai mult avem nevoie de susținere reciprocă și respectare cu strictețe a tuturor normelor impuse, informează CURENTUL.

„În contextul îngrijorărilor producătorilor agricoli cu privire la achitarea subvențiilor, Vă dau asigurări că echipa AIPA respectă continuitatea procesului de subvenționare, prioritar fiind autorizarea cererilor de solicitare a sprijinului financiar din anul 2019, rămase fără acoperire financiară, din cauza epuizării mijloacelor Fondului național de dezvoltare a agriculturii și mediului rural pentru anul 2019. Potențialii solicitanți de subvenții sunt îndemnați să reducă expunerea în fața acestui virus și îi asigur de faptul că dreptul de a accesa subvenții le va fi respectat. Țineți minte, sănătatea noastră și a apropiaților noștri este o prioritate. În măsura posibilităților, rămâneți acasă, respectați toate măsurile de precauție și fiți sănătoși. Aveți grijă de dumneavoastră dar și de apropiații dvs.!”, a scris Curmei, pe o rețea de socializare.

Andriana Cheptine 

Inapoi la arhiva noutaților