[ X ]
[ X ]
[ X ]
Directorul Agenției „Moldsilva” a convocat toți directorii entităților teritoriale într-o videoconferință
4 Mai

La final de săptămână, Dumitru Cojocaru, directorul Agenției „Moldsilva”, a convocat toți directorii entităților teritoriale într-o videoconferință, pentru actualizarea agendei de activitate în ramura silvică, informează CURENTUL.

„Subiectele abordate s-au referit la modalitatea de achitare a salariilor în această perioadă, măsurile întreprinse în condiții de pandemie, paza și protecția fondului forestier și măsurile speciale pentru întreprinderile din zonele temporare de carantină.

Dumitru Cojocaru a exprimat gratitudine tuturor angajaților pentru mobilizare exemplară și solidaritate la efectuarea transferului de 460.000 de lei în conturile instituțiilor medicale ale țării. În același context, au fost menționați silvicultorii de la Iargara și Glodeni, care au mai oferit suplimentar ajutor și spitalelor raionale. Au urmat vizite de lucru la Întreprinderea silvo-cinegetică Strășeni, Întreprinderea pentru Silvicultură „Nisporeni-Silva” și Rezervațiile Naturale „Plaiul Fagului” și „Codrii”. Ținând cont că din 4 mai unele din restricții vor fi reduse, au fost discutate aspecte ale serviciilor oferite populației, în special dezvoltarea turismului rural”, se spune într-un comunicat de presă.

Totodată, directorul Agenției „Moldsilva” și directorul interimar al Rezervației Naturale „Codrii”, Iurie Cioară, au făcut o trecere în revistă a activităților în derulare, inclusiv inaugurarea, în cadrul rezervației încă a unei zone de agrement pentru vizitatori.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților