[ X ]
[ X ]
Direcția regională Centru a Poliției de Frontieră a prezentat rezultatele activității pentru 2020
13 Ianuarie

Pe parcursul anului 2020, Direcția regională Centru a Poliției de Frontieră susține că a respectat cu rigoare și responsabilitate, atribuțiile în baza cărora și-a desfășurat activitatea. Ținând cont de faptul că DR Centru este o subdiviziune nou creată – activitatea ei a vizat și a derulat cu succes misiunea de asigurare a continuității.

În perioada prenotată, au fost suplinite locurile vacante cu 50 de persoane angajate, fiind efectuate schimburi de experiențe în teritorii prin detașări și instruiri în domeniul managemanului situațiilor de criză la frontieră și gestionarea lor pentru asigurarea eficientă a securității pe sectoarele de responsabilitate.

„O prioritate pentru anul 2021 rămâne a fi dezvoltarea continuă a personalului, o componentă importantă în consolidarea capacităților instituționale ale Direcției. Totodată, printre obiectivele propuse pentru anul curent este optimizarea serviciilor medicale, suplinirea locurilor vacante din cadrul Sectoarelor de responsabilitate ale Direcției, majorarea salariilor, ect.”, susține reprezentanții Direcției.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților