[ X ]
[ X ]
[ X ]
Diploma Guvernului pentru peste 100 de profesori. Maia Sandu: „Educația are un rol important în crearea atitudinii cetățenilor acestei țări”
4 Octombrie

Pentru activitate prodigioasă în activitatea didactică, corectitudine și profesionalism în promovarea și implementarea politicilor educaționale, peste 100 de cadre didactice de la diferite instituții de învățământ au primit Diploma Guvernului Republicii Moldova, transmite CURENTUL.

Distincțiile au fost înmânate astăzi, 4 octombrie, de către Prim-ministrul Maia Sandu, în contextul marcării Zilei internaționale a lucrătorului din învăţământ.

Şefa Executivului a mulţumit pentru dedicaţia profesorilor de a-și face meseria, exprimându-și ferm convingerea pentru dezvoltarea unui sistem de învăţământ performant și competitiv în Republica Moldova.

„Educația are un rol important în crearea atitudinii cetățenilor acestei țări, iar Dvs. sunteți cei care puteți aduce solidaritatea în societate, puteți crea și promova modele autentice. Vrem să vă încurajăm să rezistați, iar împreună să altoim atitudini și să construim o societate corectă și prosperă”, a precizat Maia Sandu.

În cadrul evenimentului, Șefa Executivului a avut discuții cu profesorii veniți din toate colțurile țării. Aceștia și-au exprimat părerile referitor la provocările din sistemul educațional și au venit cu propuneri de adaptare a acestuia la necesitățile tinerei generații.

Cristina Pendea

20191004-_M4_3566

Inapoi la arhiva noutaților