[ X ]
[ X ]
[ X ]
Dinu Plîngău: Trebuie să ne mândrim că bucata asta de pământ apare pe radarul lumii civilizate
1 Iunie

„Ziua de azi nu este despre sarmale preparate nu ca la bunica sau ambuteiaje care nu-s o excepție, mai ales pentru Chișinău. Ziua de azi este despre puținele momente în care trebuie să ne mândrim că bucata asta de pământ apare pe radarul lumii civilizate, să facem alianțe, să găsim unitate cel puțin pe partea de politică externă și să muncim pentru ca noile generații să nu simtă amenințarea venită din extern sau povara unor politici ineficiente pe intern” – a declarat Dinu Plîngău, președintele Platformei Demnitate și Adevăr, informează CURENTUL.

Politicianul a mai spus că astăzi laudă Președinția pentru buna organizare și motivele de a ne simți mândri și importanți ca societate și stat.

„Astăzi, în interviurile acordate unor reprezentanți ai presei străine voi lăuda Republica Moldova și voi spune că și Europa are nevoie de noi, iar 1/3 din cetățenii noștri sunt deja cetățeni ai UE și nu va fi o mare problemă ca și restul cetățenilor noștri să devină europeni cu acte în regulă.

După summit vom reveni la probleme interne și la criticile legate de stagnarea reformelor. Astăzi lăudăm Moldova și suntem toleranți ca societate la unele momente de disconfort pe care le-au simțit unii concetățeni”, a mai spus Dinu Plîngău.

Inapoi la arhiva noutaților