[ X ]
[ X ]
[ X ]
Dinu Plîngău: O bună parte din conducerea partidului PAS nu-și dorește cu adevărat reforma justiției
28 Iulie
„O bună parte din conducerea partidului PAS nu-și dorește cu adevărat reforma justiției, altfel, nu pot explica cum sunt formulate proiectele de legi tâmpite sau frica că într-o bună zi oamenii nu se vor mulțumi doar cu o demisie pe cazul crimelor de la Termoelectrica și nu doar despre păcură vorbim, dar despre mai toate licitațiile pentru care oamenii săraci au plătit din plin”, declară liderul Platformei DA, Dinu Plîngău.
Potrivit lui Plîngău, PAS are foarte mulți bani, atât de mulți încât își permite să facă sondaje în toate satele din Moldova. „Ei sunt preocupați de statistici. În mai multe cazuri echipele locale PAS sunt aruncate la gunoi, chiar dacă au fost la temelia PAS-ului, chiar și atunci când cu mare greu ei reușeau să identifice un om care să poarte un tricou galben. Sunt aruncate pentru că primarul de la DA, PLDM, PD, PSRM, etc; are conform sondajului mai multe șanse să câștige. După identificarea câștigătorului începe mare nebunie: deputații anonimi, împreună cu reprezentantul guvernului în teritoriu promit bani, proiecte, investiții. PAS are de unde, pentru că au tot bugetul și fiecare contribuabil la buget care încă mai crede că ăștia-s altfel. Dacă nici acest argument nu este suficient de convingător, 13% din toți primarii au probleme cu ANI sau le vor avea, mai este folosită inspecția financiar, dar și.. atenție: CNA”, menționează liderul Platformei DA.
Dinu Plîngău mai spune că, dacă după această postare CNA-ul va ieși cu dezmințiri, le va arăta 2 procese cu oamenii Platformei DA, unde a asigurat apărarea și ofițerii au recunoscut avocaților noștri că-s niște formalități și că trebuie să dea răspuns deputaților ,,mizerii”. Procesele respective sunt pentru hărțuirea unor persoane pentru că-s prea influenți în sat și nu-s cu partidul care trebuie.
„Sunt sigur că PAS nu mai ia majoritate la viitoarele alegeri, iar deputații lor în frunte cu Spînu trebuie să se roage la Dumnezeu ca viitoarea reformă a justiției să fie făcută de una alde Stamate. E foarte interesant cum reformatorii refuză să participe la dezbateri cu cei care au alte păreri despre bardacul din justiția moldavă.
Ion Popa de la Negureni a fost susținut la alegerile trecute și de către echipa locală a Platformei DA, colegii mi-au spus că e un primar bun, dar care nu tace și are curaj să spună unor nevertebrate precum Barda, o mare mizeri dar nu deputat, despre faptul că acesta cochetează cu bandiții regimului Plahotniuc care hărțuiau oamenii PAS-ului și a Platformei DA pe timpul lui Plahotniuc, iar azi acești inși care strigau că Maia Sandu e talpa iadului și veneau la chemarea lui Plahotniuc la Chișinău împotriva Guvernului Sandu sunt oameni buni și colegi cu Maia Sandu.  Felicitări, adunați toată mizeria societății! Înțeleg, vă trebuie statistică. Cu asemenea apucături, curând în PAS vor fi mai mulți hoți la conducere decât oameni buni. Și încă un apropo, alegătorii PAS nu cunosc că 34 din 63 de deputați ai partidului de guvernământ nu au înregistrat/semnat niciun proiect de lege? Majoritate nici gura nu au deschis și e evident că se plictisesc de la atâta lucru și încep a face prostii. Viorel Barda este deputatul PAS din Telenești care în 2023 nu a avut nicio activitate în Parlament conform site-ului Parlamentului, niciun proiect de lege. La gunoi cu așa deputați!”, a conchis Dinu Plîngău.
Inapoi la arhiva noutaților