[ X ]
[ X ]
[ X ]
Dinu Plîngău, nemulțumit de întârzierea răspunsurilor pe marginea a două subiecte: „Poate să mă duc la fiecare deputat în parte?”
30 Iunie

Deputatul Platformei „Demnitate și Adevăr”, Dinu Plîngău, se întreabă dacă ar trebui să meargă cu documentele privind procedura de suspendare a Președintelui Dodon și moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu la fiecare deputat în parte pentru a avea un răspuns clar, transmite CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Dinu Plîngău, punctează că pentru moțiune sunt nevoie de 26 de semnături.

„Am lucrat la procedura de suspendare a lui Igor Dodon pentru că recidivează la capitolul încălcarea Constituției, însă documentul nu a fost semnat chiar și de cei care-l critică pe Dodon și am propus crearea Comisiei de anchetă pentru actele de corupție a președintelui. Proiectul Hotărârii a fost înregistrat pentru că era nevoie doar de 5 semnături și nu de 1/3.

„Am lucrat la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu, documentul nu a fost semnat chiar și de cei care spun că acest Guvern e o catastrofă.

Poate să iau ambele documente și să mă duc la fiecare deputat în parte? Încep cu socialiștii și termin cu deputatul independent Oleinic? Pentru moțiune avem nevoie de 26 de semnături. Semnăturile deputaților din blocul ACUM ar fi mai mult decât suficiente.

Măcar să am un răspuns normal, da sau ba, criticăm sau acționăm. Așa nimeni nimic nu-și asumă, nici guvernarea, nici opoziția”, scrie Dinu Plîngău.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților