[ X ]
[ X ]
[ X ]
Dinu Plîngău: Mâine vom pregăti toate documentele necesare pentru a anula toate voturile date astăzi
3 Decembrie

Deputatul Platformei DA, Dinu Plîngău anunță că, sub aspect juridic, astăzi – în Parlament, s-au încălcat toate procedurile legale prin care urmează să fie adoptate actele normative, informează CURENTUL.

„Parlamentul a ajuns într-o etapă de degradare fără precedent. Pe lângă toate îmbrâncelile și show-ul pe care l-ați văzut astăzi în Parlament, socialiștii împreună cu Șor pretind că și-au dat votul pentru mai multe acte normative, de care am vorbit că sunt niște proiecte contravin intereselor Republicii Moldova”, spune parlamentarul.

În acest context, deputatul spune: „Mâine vom pregăti toate documentele necesare pentru a anula toate voturile date astăzi de către mai mulți deputați în Parlament. Acest lucru poate fi făcut grație faptului că avem o hotărâre a Curții Constituționale care spune foarte clar, că proiectele trebuie să treacă toate procedurile legislative”:

„Pregătim toate actele necesare pentru a ne adresa la Curtea Constituțională pentru a anula toate voturile de o mână de deputați compromiși”, a conchis Plîngău.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților