[ X ]
[ X ]
[ X ]
Dinu Plîngău, despre un proiect de lege: O practică similară o făcea și PD-ul pe timpuri
25 Octombrie

Fostul deputat Dinu Plîngău, președinte interimar al Platformei Demnitate și Adevăr, merge împreună cu echipa prin raionele din țară și discută subiecte de actualitate cu cetățenii. Dinu Plîngău spune că în această săptămână va merge la nord și are ce le spune cetățenilor, transmite CURENTUL.

„De o săptămână de zile merg în raioanele noastre. …am fost la Cimișlia, unde împreună cu echipa discutam despre două realizări recente: reabilitarea râului din Ciucur-Mingir și schimbarea acoperișului casei de cultură din Gura Galbenei. Vrem să arătăm performanță și profesionalism la nivel local unde avem echipe de oameni extraordinari. Mă încurajează cuvintele calde pe care le-am primit de la reprezentanții altor partide sau trecători despre echipele noastre: ,,oameni serioși” sau ,,oameni care se țin de cuvânt”. Vom pune umărul peste tot unde se cere, voluntar și din pasiune ca și în Moldova lucrul să fie bine făcut”, spune Dinu Plîngău.

Fostul deputat afirmă că Platforma DA va insista să se renunțe la legea care permite consilierilor din Parlament să fie în consiliile de administrare a întreprinderilor de stat.

„Logica proiectului este doar de a asigura pe unii apropiați politici cu bani bunicei pentru activitatea politică. O practică similară o făcea și PD-ul pe timpuri, până la ei comuniștii. Acea metodă a făcut ca noi azi practic să nu mai avem întreprinderi profitabile. Păi, când cineva ajunge într-o funcție prin pile, lucrul lui de bază-i voturile sau jocurile în telefon, cu siguranță nu reușita întreprinderii.

În rest, să rămânem oameni, politica-i schimbătoare ca și preferințele”, spune Plîngău.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților