[ X ]
[ X ]
[ X ]
Dinu Plîngău: Asteptăm ca CEC să-și repare propria crimă împotriva democrației. În paralel, pregătim mai multe plângeri penale
21 Noiembrie

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Dinu Plîngău, spune că astăzi, dacă nu vor fi întreprinse măsuri privind mandatul primarului de Căușeni, va depune plângeri la procuratură și va începe procesul de colectare a semnăturilor din partea tuturor primarilor, indiferent de culoarea politică, în susținerea primarului orașului Căușeni, informează CURENTUL.

Dinu Plîngău spune că, potrivit CEC, Anatolie Donțu, poate să mai candideze o dată dacă alegerile din Căușeni nu vor fi validate.

„Nu e clar ce se întâmplă dacă câștigă domnul Donțu deja cu 90%, în cazul unor alegeri repetate. Țara de nebuni. O tunat și i-o adunat.

Asteptăm ca CEC să-și repare propria crimă împotriva democrației, în baza contestației depuse. În paralel, pregătim mai multe plângeri penale pe numele tuturor făptașilor și vă asigur, cineva va trebuie să răspundă penal.

Dacă nu avem semnale că crima împotriva democrației nu va fi oprită de către Comisia Electorală Centrală, depunem plângerile la procuratură și începem procesul de colectare a semnăturilor din partea tuturor primarilor, indiferent de culoarea politică, în susținerea primarului orașului Căușeni. Totodată, vom convoca Consiliul Național Politic unde se va discuta organizarea unui protest, la care vor fi invitate toate partidele por-europene, care pledează pentru stat de drept și democrație veritabilă”, spune Plîngău.

 

Inapoi la arhiva noutaților