[ X ]
[ X ]
[ X ]
Din copilărie a avut o pasiune pentru politică. Acum este consilierul unuia din cei mai notorii politicieni de la noi și știe cum își va ajuta satul de baștină în 2017!
24 Martie

Consilierul Președintelui Fracțiunii parlamentare a Partidului Democrat din Moldova (PDM), Andrian Buligari din copilăria avea  o pasiune pentru  politică. A făcut voluntariat la PDM, a fost  trainer pentru membrii de partid, dar și a activat la MIEPO. Despre toate  acestea, tînărul ne-a povestit în cadrul proiectului CURENTUL – „Carieră de succes”.

„Mi-a plăcut din copilărie domeniul politic și politica, care o consider în continuare o artă a dedicației, a altruismului, a responsabilității și muncii în folosul comunității. Îmi place comunicarea, interacțiunea cu oamenii și sunt interesat de problemele comunității și oferirea soluțiilor pentru acestea.

Sunt consilierul președintelui Fracțiunii Parlamentare PDM, în special responsabil de domeniul relații, externe, activitate care o combin și la Partid, inclusiv. Am început cariera la Președinție, o perioadă am activat și la MIEPO și ultimii 5 ani sunt la Parlament.

Dar, de fapt, fac de mult timp voluntariat la PDM, începând ca voluntar în campanii electorale, responsabil de organizarea Cafenelelor Politice dedicate anumitor tematici social-politice, trainer pentru membrii de partid și o perioadă lungă de timp am fost consilierul președintelui PDM.

Am absolvit Științe Politice, FRIȘPA – USM, dar și un șir de alte cursuri tangențiale cu științele politice(inclusiv absolvent al Colegiului Invizibil), în prezent fac doctoratul la Academia de Științe”, ne-a povestit consilierul.

Pentru consilier, cheia succesului e o noțiune relativă.

„Pentru mine succesul înseamnă echilibru în raport cu mediul în care trăim, cu semenii și în primul rând echilibrul în raport cu sine și sistemul nostru axiologic, e calea parcursă zi de zi, suma realizărilor mici și aparent neimportante în acest drum.

Profesia, munca ca activitate e importantă în acest sens și succesul e simplu aici, e dedicația, e comunicare și încrederea că faci ceva important pentru cei din jur”, a spus Andrian Buligari.

Pentru 2017, Andrian Buligari va întreprinde mai multe vizite peste hotare, se va ocupa de familie și de inițierea a două proiecte sociale.

„Mai mult ca sigur voi avea mai multe vizite peste hotare, pe linie de serviciu desigur, nu promit că voi reuși să o fac și în vacanță. Mai am un obiectiv stabilit referitor la asigurarea localității de origine cu un teren sportiv și o cantină socială pentru persoanele social-vulnerabile, caut căi de finanțare în acest sens și, nu în ultimul rând, sunt câteva momente importante în familie, care le așteptăm cu nerăbdare”, a spus consilierul.

buligari7

buligari6

buligari5

buligari4

buligari3

buligari2

buligari1

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților