[ X ]
[ X ]
[ X ]
„Dialog social cu chișinăuienii”. Ce evenimente organizează Primăria municipiului Chișinău în acest weekend
10 Septembrie

Primăria municipiului Chișinău informează că sâmbătă și duminică, pe 11 și 12 septembrie, vor avea loc noi activități cultural – artistice, desfășurate în cadrul Proiectului „Dialog social cu chișinăuienii”, transmite CURENTUL.

Astfel, locuitorii și oaspeții capitalei, mici și mari, sunt invitați să participe la cele două evenimente în aer liber, desfășurate în sectoarele Centru și la Râșcani, cu participarea interpreților autohtoni de muzică ușoară și a actorilor-păpușari.

Activitățile sunt organizate de Direcția Cultură a Primăriei municipiului Chișinău, în colaborare cu Teatrul de păpuși pentru copii ,,Pinochio”, după cum urmează:.

Sâmbătă, 11 septembrie 2021, ora 12:00

Scuarul Complexului Memorial „Feciorilor Patriei – Sfânta Amintire” din str. Miron Costin – spectacol muzical-artistic cu genericul ,„Te iubesc, Chișinău”: susținut de formația de muzică ușoară „Cristal”, cu interpreții Valeriu și Aurica Cordineanu.

Duminică, 12 septembrie 2021, ora 11:00

Scuarul Teatrului Național ,,Mihai Eminescu” – spectacol pentru copii, susținut de colectivul Teatrului de păpuși pentru copii ,,Pinochio”, conducător artistic, Ludmila Sorocean.

Evenimentele din cadrul Proiectului „Dialog social cu chișinăuienii” au drept scop valorificarea potențialului artistic al comunităților de artă, prin comunicarea între generațiile de artiști și tinerii, promovarea valorilor artistice autohtone, precum și stimularea interesului publicului-spectator pentru recunoașterea creațiilor artistice autentice.

Activitățile vor fi desfășurate cu respectarea măsurilor de prevenire și combatere a infecției COVID-19.

Inapoi la arhiva noutaților