[ X ]
[ X ]
[ X ]
Dezvăluirile designerului Victoria Cocieru din culisele „Project Runway” din New York: „M-am enervat şi am zis că – gata, lepăd!”
7 Septembrie

Designerul moldovean Victoria Cocieru a participat la cunoscutul show televizat din New York – „Project Runway”, sezonul 18, proiect de modă și stil. Ea a fost unul dintre cei doi finaliști ai competiției, însă nu a obținut victorie, informează CURENTUL.

Designerul – care a ajuns în finala competiției, a oferit detalii din culisele acelui show. „O să fie greu de crezut, dar nu este regizat, din păcate. A fost atât de greu şi dificil, mai greu decât a arătat la televizor. Ce a fost regizat – să ne provoace cumva să fim mai stresaţi. De exemplu, noi aveam de cusut în două ore, ei schimbau ora intenţionat la ceas, opreau condiţionerele, când în New York erau căldurile la 45 de grade, furau foarfeca şi noi nu vedeam, şi începeau drame. Asta a fost regizat, altceva – nimic” – spune ea, în cadrul emisiunii „Nebun de gustos”

De asemenea, Victoria mai spune că filmările au durat mult timp. „Da. Noi am fost izolaţi 2 luni, nici telefoane, nici radio, nici televizor, nu avem dreptul de fapt, nu aveam inspiraţie, nu aveam tablou, era foarte strict. Bugetul lor este de 20 milioane de dolari, ei trebuiau să fie siguri…” – a spus ea.

„Sincer nici eu nu înţelegeam cât e de popular acest show. Pe noi ne ascundeau de paparazzi, la fiecare 5 metri aveam căşti, oamenii se ascundeau” – a adăugat ea.

Victoria a aplicat la show-ul din New York – „Project Runway”, iar din cei 2-3 mii de designeri au fost aleși doar 16.

Designera, pentru sursa menţionată, a dezvăluit că, la episodul cinci era favorita competiției, iar la un moment dat era gata să lase. „În comentarii scriau că Victoria trebuie să câştige, după episodul ăla s-a început – „da, ea e talentată, dar o este alintată”. Eu aveam caracterul din Uniunea Sovietică de autocritică. Era nevoie să facem haine din stofă transparentă, dar s-o lăsăm la fel transparentă, eu am înţeles greşit, credeam că poţi să o foloseşti oricum. Rochia mea era aproape gata, am pus straturi de stofă şi ea a ieșit netransparentă. Vine mentorul nostru – „Victoria, ce ai făcut?”, mai rămăseseră 2 ore şi jumătate, adică ce am făcut, trebuie să fie transparentă… M-am enervat, nu mai aveam stofă, erau rupte în mărunţele, gata nu aveam şansa să câştig, m-am enervat şi am zis că – gata, lepăd! Atunci a început hate-ul – cum atâţia mii de designeri vor şi tu, pur şi simplu, decizi să lepezi aşa” – a spus Victoria.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților