[ X ]
[ X ]
[ X ]
Dezvăluiri EXCLUSIVE de la Igor Corman, ex-Speaker al Parlamentului: „De la bun început știam că în politică…”
13 Ianuarie

Fostul Președinte al Parlamentului Republicii Moldova, Igor Corman, care a renunțat  la mandatul de deputat pe lista PDM, în octombrie, 2015, ne-a declarat că nu regretă că a făcut pasul respectiv, informează CURENTUL. 

Solicitat de către reporterul nostru, Igor Corman ne-a spus că, în politică a intrat în 2009, accidental.

„Politica nu este un domeniu de care poate să îți fie dor. Eu în politică am intrat în anul 2009, accidental. Nu pot spune că foarte tare mi-am dorit, așa s-a întâmplat atunci. Îmi amintesc că de la bun început știam că în politică odată ce ai intrat trebuie să fii gata în orice moment să și pleci. Eu m-am reținut totuși 6 ani de zile. A fost o experiență foarte bună, dar ceea ce fac acum îmi place foarte mult și nu am nici o nostalgie, legată de acest sens”, ne-a spus fostul politician.

Igor Corman mai spune că, anul 2016 a fost unul important pentru proiectul investiţional străin pe care-l gestionează.

„Anul 2016 fost un an foarte important pentru mine. Am pus bazele la ceea ce mi-am dorit să fac. Am pornit construcția fabricii de producție a cablajului electric pentru autoturisme, care a necesitat pregătiri destul de mari, contracte, negocieri, etc. În paralel, am angajat peste 285 de ingineri la fabrică. Astfel, am pornit producția, am început deja să exportăm. Ne pregătim pentru provocările din anul 2017, aștept ca în toamna anului curent să  majorăm  numărul de angajați la fabrică, să mărim și fabrica , să majorăm volumul de muncă”, a precizat ex-Speakerul Parlamentului.

Anastasia Borta

Inapoi la arhiva noutaților