[ X ]
Dezmințire SIS: Condamnăm orice încercări de denigrare şi dezaprobăm manifestările de implicare a Serviciului în dispute cu substrat politic
17 Octombrie

Serviciul de Informații și Securitate anunță, într-un comunicat de presă, că în spațiul public a apărut informația potrivit căreia instituția ar fi emis un ordin care vizează sursele mass-media naționale.

  Informația nu corespunde realității, iar obiectivul aparent al diseminării acesteia este de a afectimaginea şi credibilitatea instituţiei.

Atenționăm că adresa de pe care ar fi fost expediată informația nu este asociată Serviciului, fiind inventată pentru a induce în eroare și a crea confuzie în rândul jurnaliștilor.

În această ordine de idei, condamnăm orice încercări de denigrare şi dezaprobăm manifestările de implicare a Serviciului în dispute cu substrat politic. SIS îşi reafirmă hotărârea de a menţine neutralitatea şi echidistanţa în activitatea cotidiană, fiind concentrat pe îndeplinirea misiunilor sale, care privesc exclusiv securitatea națională, cu respectarea strictă a legii  , spun cei del SIS.

Inapoi la arhiva noutaților