[ X ]
[ X ]
[ X ]
Dezbateri pentru Primăria Bălți. Petkov îi răspunde lui Moroșan: Fiți mai modești, eu voi veni singur!
14 Noiembrie

Alexandr Petkov, candidatul Partidului Nostru la funcția de primar al municipiului Bălți, a venit cu un răspuns la propunerea contracandidatului său, Maxim Moroșan, candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), informează CURENTUL.

„Mă adresez oponenților socialiști – fiți mai modești! Nu uitați că ați ajuns în turul II pentru că din cursă a fost exclus un alt candidat. Voi sunteți în turul II, grație puterii…”, a declarat el.

Alexandr Petkov a spus că va veni miercuri la dezbateri singur, așa cum a propus inițial, iar Maxim Moroșan poate să vină cu cine vrea.

„Nu mai manipulați cu invitațiile către Renato Usatîi… Eu v-am chemat la dezbateri singur și eu voi veni singur, dacă vreți să vă ascundeți după echipă – veniți cu echipa.

Și… miercuri la ora 12.00, eu am alte planuri, de aceea propun ca dezbaterile să fie la ora 14.00”, a mai spus candidatul Partidului Nostru.

De asemenea, cu privire la dezbaterile de vineri seara, când au fost invitați și bălțenii, Alexandr Petkov a spus că plata pentru chiria sălii de la Teatru trebuie împărțită egal.

„Noi nu avem nevoie de favoruri de la Partidul Socialiștilor”, a precizat politicianul.

Inapoi la arhiva noutaților