[ X ]
[ X ]
[ X ]
Destăinuirile soției deputatului Sîrbu: Ce face când soțul ei ține un discurs la tribuna Parlamentului
3 Mai

„De multe ori, atunci când lucrez în Parlament și când știu că trebuie să iasă soțul meu la tribună să vorbească, eu mă duc și stau în spate acolo și sincer transpir de câteva ori. Aștept să se termine cu bine discursul și întrebările care-i sunt puse”. Despre aceasta Ina Sîrbu, soția vicepreședintelui Partidului Democrat, Sergiu SÎrbu, deputat, vorbește într-un interviu acordat pentru www.tribuna.md.

Soția politicianului, care este asistent parlamentar, susține că îl stimează și-l susține „chiar dacă uneori mai face gafe la televiziuni sau în politică”.

„Politica îi fură mai mult de 98% din timpul său, dar, indiferent de asta, el găsește timp și pentru noi. Ca să nu fiu geloasă, am decis să mă ocup cu ceea ce îmi place și mie, iar seara, când ne întâlnim, ne povestim ceea ce am făcut în timpul zilei. El se ocupă de politică, iar eu de gesturi de caritate, de medicină, în acest mod nu sunt geloasă și încerc să nu simt lipsa lui acasă”, afrimă ea.

Soția politicianului mai spune că, sunt cazuri când este sunat și în afara orelor de lucru și trebuie să plece.

„Dar ne-am înțeles cu el că, atunci când vine acasă, la TV noi nu ne uităm la politică și nu pomenim nimic legat de acest domeniu. Dar, oricum, el nu lasă politica – cu ea intră în casă, cu ea se culcă și cu ea pleacă dis de dimineață”, precizează doamna Sîrbu.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților