[ X ]
[ X ]
[ X ]
Deputatul Veaceslav Nigai a aderat la Mișcarea Respect Moldova
24 Octombrie

Deputatul în Parlamentul Republicii Moldova, Veaceslav Nigai, a aderat la MIȘCAREA RESPECT MOLDOVA.

Formațiunea spune că alegerea sa semnifică o perioadă de reflecție profundă și dorința de a găsi un partid care împărtășește valorile sale, orientate spre o politică corectă.

„Veaceslav Nigai a fost membru al PCRM, până când respectivul partid și-a abandonat principiile în favoarea intereselor oligarhice.

Principiile fundamentale ale onoarei și demnității au ghidat întotdeauna atitudinea domnului Nigai, atât ca individ, cât și ca politician. Aceste principii nu i-au permis domnului deputat ca să fie manipulat sau influențat de interesele altora.

MIȘCAREA RESPECT MOLDOVA promovează valorile statului, democrației și luptei împotriva corupției. Ne-am angajat să oferim cetățenilor o alternativă puternică și dedicată. Prin aderarea domnului deputat Nigai, facem un pas important către o politică mai responsabilă și deschisă.

Echipa noastră continuă să se dedice construirii unui stat puternic și prosper, în care cetățenii pot avea încredere în liderii lor. Rămânem hotărâți să ne luptăm pentru respect și democrație”, spune formațiunea.

Inapoi la arhiva noutaților